Üniversitemiz Beypazarı Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı ve Ayakkabı Tasarım ve üretimi Programlarının ve Üniversitemiz Burs komisyonunun katkıları ile düzenlenen Ankara Üniversitesi ile II. Geçmişten Günümüze Anadolu Giysi, Takı ve Ayakkabı Defilesine Yüksekokulumuz öğrencileri ile katıldık. Program Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından verilen konser ile başladı devamında ise sunumu yapılan muhteşem defile izleyiciler tarafından ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Böylesine süper bir Defilenin düzenlenip sunulmasında emeği geçen Beypazarı  Meslek Yüksekokulu yöneticilerine ve  Üniversitemiz Burs komisyonunun değerli üyelerine çok teşekkür ederiz.