Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde e-BEYAS Sempozyumu, bu yıl 10-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara’da  “Endüstri 4.0 Sürecinde Bilgi Yönetimi ve Bilgi Güvenliği: eBelge-eArşiv-eDevlet-Bulut Bilişim-Büyük Veri-Yapay Zekâ” ana ve alt temaları ile düzenlenmiştir.  e-BEYAS Sempozyumuna Elmadağ Meslek Yüksekokulu ve öğrencileri olarak katılım sağlanmıştır. Öğrencilerimiz; akademisyenler, uygulamacılar, kurumlar ve kuruluşlarla aralarında diyalog geliştirerek, bilimsel ve sosyal etkileşim gerçekleştirmişlerdir. Bilgi Güvenliği konusunda farkındalık yaratan e-BEYAS Sempozyumunu düzenleyen, Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Özdemirci ve Düzenleme kuruluna teşekkür ve tebrik ederiz. Sempozyum fotoğrafları için tıklayınız.